Hold din polterabend i kostumeforretningen!

Skal der være polterabend, så var det måske en idé at komme forbi min butik? Her kan bruden/gommen få lov til at prøve alle mulige kostumer og posere foran fotovæggen, hvor der kan tages sjove billeder til sociale medier eller måske en sjov eller lidt fræk kalender. Bruden kan gå catwalk på den røde løber foran resten af deltagerne, som kan nyde de medbragte drikkevarer og den festligt klædte brud/gom.


Jeg har plads til ca. 15 gæster ad gangen, som evt kan nyde deres medbragte champagne i flotte champagnefløjter/skåle. Der kan også aftales en lettere anretning mod en merpris – eksempelvis tapas.


Bruden får selvfølgelig lov til at fortsætte dagen i et af kostumerne.

Jeg har en meget stor og spændende butik med over 3500 kostumer og masser af tilbehør. Kostumerne er kvalitetskostumer og originaler.


Arrangementet varer 2 timer og arrangeres udenfor åbningstid – oftest på en lørdag.

Bruden/gommen må prøve alle de kostumer hun/han kan nå og et kostume til bruden/gommen er inkluderet i prisen – 2500 kr. Makeup skal selv medbringes.


Dem som har lyst kan leje et kostume, så man kan være festligt klædt på resten af aftenen og natten (ikke inkluderet i prisen).


Ring og få en snak om arrangementet. Tlf. 66155120 


Tidligere
Næste