Masken nedenfor er en Commedia dell’arte-inspireret maske lavet af servietter og lim. Den er malet med akrylmaling og lakeret for smuds- og vandafvisning. Den er meget let – 52g – og er derfor velegnet til teater osv. Der er monteret sort elastikbånd på 0,7 cm og pålimet skum-materiale indvendigt for bedre pasform. Masken er en str L, men kan passe alle. Den måler 16 cm i bredden og er 16 cm høj.

450kr.

Kontakt mig for interesse eller for bestilling af lignende maske.


Masken nedenfor er en Commedia dell’arte-inspireret maske lavet af servietter og lim. Den er malet med akrylmaling og lakeret for smuds- og vandafvisning. Den er meget let – 54g – og er derfor velegnet til teater osv.  Der er monteret sort elastikbånd på 0,7 cm. Masken er en str. L og kan derfor passe alle. Den måler 15 cm i bredden og er ca. 16 cm høj.

450kr.

Kontakt mig for interesse eller for bestilling af lignende maske.


Masken nedenfor er en Commedia dell’arte-inspireret maske lavet af servietter og lim. Den er malet med akrylmaling og lakeret for smuds- og vandafvisning. Den er meget let – 66g – og er derfor velegnet til teater osv.  Der er monteret hvid rund elastiksnor på 0,2 cm. Masken er en str. m og kan derfor passe børn, damer og mænd med slankt ansigt. Den måler 14 cm i bredden og er ca. 17 cm høj.  Masken er solgt, men lignende maske kan laves på bestilling.

Kontakt mig for interesse eller for bestilling af lignende maske.


Schæfermasken nedenfor er lavet af servietter og lim. Den er malet med akrylmaling og lakeret for smuds- og vandafvisning. Den er meget let – 74g – og er derfor velegnet til teater osv.  Der er monteret sort elastikbånd på 0,7 cm. Masken er en str. M og kan derfor passe børn,  unge, kvinder og mænd med slankt ansigt. 

450kr.

Kontakt mig for interesse eller for bestilling af lignende maske.Bassethundemasken nedenfor er lavet af servietter og lim, og har pålimet lange ører i kunstlæder. Den er malet med akrylmaling og lakeret for smuds- og vandafvisning. Den er meget let – 70g – og er derfor velegnet til teater osv.  Der er monteret beigefarvet elastikbånd på 0,7 cm. Masken er en str. M og kan derfor passe børn, unge, kvinder og mænd med slankt ansigt. Den måler 14 cm i bredden under øjnene og er ca. 15 cm høj.

450kr.

Kontakt mig for interesse., eller for bestilling af lignende maske.


Æselmasken nedenfor er lavet af servietter og lim og pålimet pels i ører og på øjenbryn. Den er malet med akrylmaling, lakeret for smuds- og vandafvisning og indeni er monteret skum for en behagelig pasform. Den er meget let – 180g – og er derfor velegnet til teater osv.  Der er monteret sort elastikbånd på 2 cm. Masken er en str. L og kan derfor passe alle. Den måler 15,5 cm i bredden under øjnene og 32 cm fra øre til øre. Den er ca 40 cm høj.

1000kr. SOLGT

Kontakt mig for interesse, eller for bestilling af lignende maske.Girafmasken nedenfor er lavet af servietter og lim og pålimet pels i ører og som øjenvipper. Den er malet med akrylmaling, lakeret for smuds- og vandafvisning og indeni er monteret skum for en behagelig pasform. De 4 huller, som man ser ud af, er beklædt med nylonstrømpe og sikrer et godt udsyn. Den er meget let – 166g – og er derfor velegnet til teater osv.  Der er monteret beigefarvet elastikbånd på 2 cm. Masken er en str. L og kan derfor passe alle. Den måler 16 cm i bredden under øjnene og 40 cm fra øre til øre. Den er ca. 22 cm høj.

1200kr. 

Kontakt mig for interesse, eller for bestilling af lignende maske.Masken nedenfor er en pestdoktor-inspireret maske og er lavet af papmache-ler, som gør den utrolig stærk og holdbar.  Den er malet med akrylmaling, lakeret for smuds- og vandafvisning og dekoreret med blomster, perler og bånd. Indeni er monteret skum for en behagelig pasform. Den er meget let – 112g – og er derfor velegnet til teater osv.  Masken er en str. L og kan derfor passe alle. Den måler 16 cm i bredden og er ca 14 cm høj.

380kr.

Kontakt mig for interesse.Masken nedenfor er en klassisk pestdoktor maske og er lavet af servietter og lim. Den er malet med akrylmaling med kobber-effekt, lakeret for smuds- og vandafvisning og påsat 2cm bredt sort elastikbånd. Den er meget let – 47g – og er derfor velegnet til teater osv.  Masken er en str. L og kan derfor passe alle. Den måler 16 cm i bredden, ca 10 cm høj og 28 cm lang. Indeni er de blomstrede servietter synlige, så den er blomsterprintet.

300 kr.

Kontakt mig for interesse.


Masken nedenfor er en pestlæge-maske lavet af emballage fra morgenmadsprodukter og traditionel papmache-teknik. Til detaljer ved øjne og på næb er brugt mosgummi og metalnitter. Der er monteret sort net i øjnene og masken bindes med et bredt sort bomuldsbånd. Masken er en str. S-M og passer til kvinder og børn ned til 10-års alderen. Masken er lakeret med lak for at gøre den modstandsdygtig. Den måler 16,5 cm i bredden og 26 i højden. Den er ca. 32cm lang inkl. næbet. Masken er solgt, men lignende kan laves på bestilling.


Kontakt mig for interesse eller for bestilling af tilsvarende maske.

Denne type maske blev båret af læger under pesten, for at beskytte mod sygdom. Det lange næb blev fyldt med velduftende urter, da man mente at sygdom smittede via dårlig luft.


Masken nedenfor er en Commedia dell’arte-inspireret maske lavet af servietter og lim. Den er malet med akrylmaling og lakeret for smuds- og vandafvisning. Den er meget let – 64g – og er derfor velegnet til teater osv.  Der er monteret hvid rund elastiksnor på 2 cm. Masken er en str. M og kan derfor passe børn, damer og mænd med slankt ansigt. Den måler 15,5 cm i bredden og er ca. 17 cm høj.

450kr.

Kontakt mig for interesse eller for bestilling af lignende maske.


Ulvemasken nedenfor er lavet af servietter og lim. Den er malet med akrylmaling og lakeret for vand- og smudsafvisning. Der er monteret sort elastik på 0,5cm. Den er meget let, og er derfor velegnet til f.eks. teaterbrug. Masken måler 16cm i bredden og 17cm i højden. Det er str. L og vil passe de fleste mænd og kvinder.

350kr.

Kontakt mig for interesse eller for bestilling af lignende maske.


Ulvemasken nedenfor er lavet af servietter og lim. Den er malet med akrylmaling og lakeret for vand- og smudsafvisning. Der er monteret sort elastik på 0,5cm. Den er meget let, og er derfor velegnet til f.eks. teaterbrug. Masken måler 15cm i bredden og 18cm i højden. Det er str. L og vil passe de fleste mænd og kvinder.

350kr.

Kontakt mig for interesse eller for bestilling af lignende maske.


Klovnemasken nedenfor er en “Killer Clown”. Den er lavet af karton og bygget op af vat, lim og servietter. Servietterne som er brugt er med Peter Plyds-motiv. Tænderne er lavet af EVA skum og næsen af en gammel plastikjulekugle. Der er monteret sort bredt bomuldsbånd til at binde om hovedet. Masken er lakeret med en klar lak for vand- og smudsafvisning. Den måler 15,5cm i bredden og 22 i højden. Det er en str. L. Masken er let, og kan bruges til teater, til maskerader, til Halloweenfester og lignende.

450kr.

Kontakt mig ved interesse eller for at bestille en lignende maske.


Frømasken er lavet af servietter og lim og er malet med akrylmaling og lakeret for vand- og smudsafvisning. Den er lavet så den hviler på skuldrene af bæreren og der er udsyn gennem munden og 5 huller foran. Den er meget let og derfor velegnet til shows og maskerader etc. Den måler ca 40cm i bredde ig 35cm i højden  Alle vil kunne passe masken men den sidder bedst på en voksen.

1200kr.

Kontakt mig ved interesse eller for bestilling af lignende maske.